De Tekstzetter - copy - content - translations
Particulier, ondernemer, bedrijf, marketing- of communicatiebureau, uitgeverij?
Dit kan een tekstzetter voor u doen:

Nalezen & verbeteren: van eindwerken, essays, doctoraatsthesissen, sollicitatiebrieven, (debuut)romans, poëziebundels, boekbesprekingen, handleidingen, liefdesbrieven, krantenartikels, allerhande sociale mediaberichten, platenhoezen, scheldtirades, commentaren op HLN, grafschriften, (opruiende) pamfletten, noem maar op.

Herschrijven: waarbij de tekstzetter van uw kladje hersenspinsels een vlot, samenhangend geheel maakt met een duidelijk doel voor ogen.

Schrijven van originele tekst: waarbij de inhoud van de onderwerpen als onbeperkt mag beschouwd worden. Met een kwinkslag, wel of niet commercieel. Van vastgoed tot cultuur. Interviews en proza. Voor folders, brochures, websites, magazines, mailings en kranten. U kunt het niet bedenken, deze tekstzetter wel.

Vertalen: vanuit het Frans/Nederlands/Engels naar het Nederlands/Engels. Met steeds aandacht voor de literaire meerwaarde van de brontekst.

Aarzel niet om de tekstzetter telefonisch of via het contactformulier op deze website aan te spreken voor een vrijblijvende offerte of een eerste oriëntatiegesprek.